Nyheter

Sti Media AS

Ny avtale med Sti Media AS

Vi har inngått en ny avtale med Sti Media AS, hvor vi kommer til å ta ansvar for salg av deres tjenester rettet mot bedriftsmarkedet i Norge. Selskapet leverer skreddersydde og markedsledende løsninger rettet mot bedriftsmarkedet innen markedsføring, synlighet, rådgivning og design. Vi takker Sti Media for dette oppdraget, og ser frem til et godt og langt samarbeid.

dipper-logo

Årets byrå, for andre år på rad!

SalesTek AS har gleden av å bli årets agentbyrå for andre år på rad. Å bli årets agentbyrå i et tøft marked som i telekom bransjen er gir oss en bekreftelse på at energien vi legger inn i dette blir lagt merke til samt at det gir oss en glede for å kunne fortsette. Dette diplomet har hele staben i Sales Tek bidratt med og oppnå. Vi stopper ikke her, og har satt oss som mål om å bli årets agentbyrå i 2018 også!

dipper diplom
Spisriktig.no

Vårt nye samarbeid med Spis Riktig AS

Sales Tek AS og SpisRiktig AS har inngått et samarbeid. SalesTek er en medeier av selskapet Spis Riktig og bidrar med salg ut mot sluttbrukere. Vi ser et enormt potensiale i dette markedet og er glade for at vår nye samarbeidspartner valgte oss. Spis Riktig visjonen er å bli Norges ledende innen mat levering til norske husstander.

UngNorge

Ny avtale med Ung Norge

Vi er stolte over å annonsere at vi er bundet opp i en ny avtale med Ung Norge. Arbeidet går ut på og bistå Ung Norge med å spre budskapet til potensielle kunder og medlemmer. Vi er stolte over å være en deltager for denne organisasjonen, og ser frem til et langt og godt samarbeid.

dipper-logo

Pris vunnet "Årets agent byrå, 2016" for Dipper AS

Etter litt over et og halvt års samarbeid med Dipper AS har Sales Tek AS for første gang blitt kåret til årets Agentbyrå. Vi takker alle som har vært med og gjort dette mulig. En stor takk til SalesTek gjengen! Vi har ingen planer om å gi oss her, og har allerede bestemt oss for at denne oppnåelsen skal forbli her i Sales Tek AS i årene fremover!

dipper diplom 2
Sales Tek

Velkommen til SalesTek AS

Hei, Dette er vårt første innlegg. I fremtiden kommer vi til og fremlegge resultater, og andre relevante nyheter som dreier som om vår aktivitet og måloppnåelse. Mvh SalesTek AS Selma Ellefsens vei 6, 0581 Oslo.

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 900 20 426

Epost: post@salestek.no

Selma Ellefsens vei 6, 0581, Økern – OSLO

Send inn din kontaktinformasjon så tar vi kontakt!