Referanser

Dipper

Dipper er et heleid datterselskap av Telenor og leverer telefoni-tjenester mot små og mellomstore bedrifter. Dipper er prisvinner i 2015,16 og 17 for å ha Norges mest fornøyde og lojale kunder. SalesTek har gleden av å være Dipper`s største forhandler og vi har vunnet prisen
”Årets forhandler” 2 år på rad i 2016 og 2017.

dipper-logo

UNG NORGE

Organisasjonen UngNorge ble startet av Eivind Sundal i februar 2012. Organisasjonen har klare mål som:

– Fremme positive aktiviteter for barnevernsbarn og ungdom

– Bidra til å endre inntrykket av barnevernsbarn fra å være noe negativt til en positiv betegnelse

Eivind Sundal levde selv sine første levemåneder i et Spedbarns hjem. Dette gjør prosjektet UngNorge ekstremt attraktivt da det er engasjement og lidenskap fra ledelsen og helt ned i organisasjonskartet. Vi i SalesTek er stolte av å stå for donasjon som bidrar til enda bedre hverdag for barn under fattigdomsgrensen i Norge.

UngNorge

SPISRIKTIG.no

SpisRiktig leverer skreddersydde måltid til enhver families behov.

Vi leverer sunn mat med god kvalitet av ferske råvarer. Vi forstår at dagens samfunn har gjort det slik at man ikke alltid har tid til å tilberede en sunn måltid til enhver tid. Nå trenger du ikke å bekymre deg for dette lenger da vi tar gjerne hele jobben for deg og din familie.

Spisriktig.no

Sti Media AS

Selskapet Sti Media AS leverer skreddersydde og markedsledende løsninger rettet mot bedriftsmarkedet innen markedsføring, synlighet, rådgivning og design. Vi bistår Sti Media AS med salg innen rådgivningstjenester og markedsføring over søkemotoren Google.

Sti Media AS

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 900 20 426

Epost: post@salestek.no

Selma Ellefsens vei 6, 0581, Økern – OSLO

Send inn din kontaktinformasjon så tar vi kontakt!