Kundeservice - Nysalg - Møtebooking

Kundeservice

Fornøyde kunder er det beste form for markedsføring. God kundeservice handler om å gi riktig og nyttig tilbakemelding raskt. Opplevelsen av kundeservice er sterkest når kunden din får de gode svarene og rådene når det trengs. Våre ansatte har en lang og bred erfaring innen kundestøtte, det gjør oss tilpasningdyktige for nye oppdrag. Hos oss leverer våre callsenter kundeservice på telefon.

Nysalg

Salg er vårt callsenter kjernekompetanse. Ønsker du flere nye kunder uten å etablere et eget salgsteam eller callsenter, da kan vi hjelpe deg. Sammen med våre oppdragsgivere setter vi sammen fleksible team på våre callsenter med klare målsettinger. Vårt evne til å skaffe kunnskap og informasjon om tjenestene og produktene vi skal tilby gjør at vi leverer gode resultater.

Ta kontakt

I dag så finnes det flere former i salgsfaget, enten om det gjelder og vinne tilbake gamle kunder (Winback), eller å pleie eksisterende kunder ved og tilby bedre og smartere løsninger eller produkter. SalesTek har gjennom samarbeid, kurser, trening og bred kompetanse innen salg og kundeservice etablert oss som et trygg partner for våre kunder i både bedrifts- og privatmarkedet.

Møtebooking

Ønsker du å møte kundene dine selv, men har ikke mulighet til å booke møtene på egen hånd, vi hjelper deg. Våre møtebookere gir grunnlaget for et lønnsomt møte. Samarbeid og innsikt skaper det gode samspillet for kunden. Vi ordner møtene, og tar du deg av kundemøtet.

Kontaktinformasjon

Telefon: +47 900 20 426

Epost: post@salestek.no

Selma Ellefsens vei 6, 0581, Økern – OSLO

Send inn din kontaktinformasjon så tar vi kontakt!